تولید کنندگان رشته آش کلفت

رشته آش کلفت یکی از پرکاربردترین رشته های موجود درغذا وبه ویژه سوپ های ایرانیان است.تولیدکنندگان رشته آش کلفت درایران درمناطق مختلفی دست به تولید این رشته ها آش میزنند.همان گونه که ازاسم این رشته برمی آید باتوجه به اندازه وابعاد بزرگ وکلفتی که دارند درآش وسوپ و..کاربرد ویژه ای دارند.

تولید کنندگان رشته آش کلفت

رشته آش در انواع مختلف

رشته آش در انواع مختلف

درواقع باید به این موضوع اشاره کنیم که رشته پلویی فله یا به اصطلاح بسیار عامیانه که از آن به عنوان رشته ماکارونی هم یاد می شود درانواع واشکال بسیارمختلفی دیده می شود که توسط تولیدکنندگان با دستگاه تولید مخصوص تولید میگردد.

رشته آش ها را دردسته بندی کلی باتوجه به اشکال مختلف انان درتولید میتوانیم درطبقه بندی مختلفی قراردهیم که دراینجا به صورت اختصاری به چند مورد آن اشاره خواهیم کرد.

۱)رشته آشی:درواقع می توان گفت این محصول فراورده ای هست که از مخلوط کردن آردگندم با نمک وآب طی مراحل مختلف توسط دستگاه تولید وسپس خشک می گردد.رشته آشی بیشترین کاربرد ومصرف را دربین ایرانی ها دارد ومردم ایران استقبال زیادی از این رشته در سفره های خانگی خوددارند به ویژه می توان به رشته نذری اشاره کرد که رشته آشی درآن بسیار استفاده میگردد.

۲)رشته پلویی:درواقع باید گفت این محصول هم فراورده ای هست که مانند رشته آشی از ازمخلوط کردن آرد گندم با آب ونمک یا حتی بدون نمک طی مراحل مختلف با دستگاه تولید می گردد وسپس خشک وبو داده می شود.باید گفت رشته سوپ ورمیشل را حتی بدون نمک هم می توان توسط دستگاه تولید کرد زیرا درواقع نمک برای بهبود کیفیت این رشته به آن اضافه می گردد تفاوت چشمگیری که این رشته های پلویی با رشته آشی دارد دراین است که نازک تر از رشته اشی است ورشته های آشی کلفتر هستندهستند

۳) رشته شکسته:درانواع رشته آشی باید بگوییم که رشته شکسته که یکی از انواع انان است درواقع به رشته هایی اطلاق وگفته میشود که اندازه انان کمتر از ۳سانتی مترمیگیرداندازه این رشته ها بسیار کوتاه وبه اصطلاح شکسته است درواقع حتی این رشته ها را دراندازه های یک سانتی متر هم دیده می شود که درجعبه های مقوایی ودراشکال مختلفی بسته بندی وتهیه میگردد.

رشته آش با توجه به تنوع فراوانی ان است که دردسته بندی های مختلفی قرار میگیرد وحتی شکل بسته بندی آنان نیز بسیار متفاوت است

خریداران رشته آش کلفت چه کسانی هستند؟

به صورت کلی باید بیان کرد که خریداران رشته آش سبوس دار تمامی اقشار جامعه می باشد وبه علت مصرفی بودن آن درخانوار ایرانی وحتی مردم جهان طبیعتا رشته آش کلفت دربین تمامی اقشار مردم خریداری میگردد وباید به خصوص اشاره کرد که رشته اش کلفت را اصنافی چون رستوران ها،سفره خانه ها،تالارها،…نیز برای مشتری های خود خریداری وتهیه میکنند چون این رشته اش کلفت ها دراین اماکن نیز مصارف بسیار زیادی دارند. باید بیان کنیم که درتمامی صنوف واقشار جامعه این رشته ها مصرف وخریدار دارند

پس به صورت کلی می توان خریداران رشته آش کلفت را به صورت زیر بیان کرد

الف) اصناف ومغازه داران

ب) رستوران ها، غذاخوری، سفره خانه ها

ج) مردم عادی جامعه

د)حتی خریداران رشته آشی گاهی کارخانه داران وکارگاه های تولیدی نیز هستند

به صورت کلی به خریداران رشته آشی اشاره کردیم اما اگر به صورت جزیی وریز به ریز بخواهیم به خریداران این محصول اشاره کنیم باید بسیار از موارد دیگر را اشاره نماییم اما ما به صورت کلی به چندمورد از خریداران اشاره کردیم.

کارخانه ها وکارگاه تولیدی نیز یکی از خریداران این محصول هستند زیرا انان این محصول را با افزودن فراورده های دیگر به محصول دیگری تبدیل می نمایند.رشته آشی باید سفیدمایل به کرم و رشته پلویی باید قهوه ای روشن باشد ورشته باید دارای مزه وبوی مخصوص به خود وفاقد کپک زدگی وماندگی باشد تا همیشه بتواند خریداران مناسبی برای خود دراین زمینه داشته باشد.

خریداران این محصول قطعا کیفیت ورنگ،بو،تازگی برایشان اهمیت فراوانی دارد.