برای به دست آوردن حداکثر کارایی از شیشه فلاسک معمولی همیشه باید آن را قبل از استفاده از قبل گرم کنید.
آن را با آب در حال جوش پر کنید و بگذارید به مدت پنج دقیقه یا بیشتر بماند و سپس آن را خالی کنید و دوباره با دم کرده ی انتخابی خود پر کنید مانند چای، قهوه، سوپ یا شکلات داغ. پر کردن فلاسک به سمت بالا نیز به به حداقل رساندن اتلاف حرارت کمک می کند.
برای آزمایش قدرت نگهداری حرارت فلاسک ها، ابتدا هر کدام را به مدت پنج دقیقه با پر کردن آنها با آب جوش آماده کردیم. سپس آنها را با آب در دمای 90 درجه سانتی گراد پر کردیم تا دمای قهوه داغ را شبیه سازی کنیم و رویه ها و فنجان های پیچ را نصب کردیم.
فلاسک ها را بیرون روی یک سطح صاف قرار دادیم و بعد از 90 دقیقه، 4 ساعت، 6 ساعت و 8 ساعت دوباره آنها را باز کردیم و در هر بازه دمای آب را اندازه گرفتیم. دمای هوای محیط 13 درجه سانتی گراد بود. سرعت باد صفر بود.
انواع مختلفی از مواد را می توان در فلاسک استفاده کرد. برخی از آنها عبارتند از فولاد ضد زنگ، آلومینیوم، پلاستیک و غیره.
مواد مورد استفاده در فلاسک:
یکی از رایج ترین مواد مورد استفاده در فلاسک فولاد ضد زنگ است، رایج ترین فلزی که برای تابه ها و ظروف در آشپزخانه ها و رستوران ها به طور یکسان استفاده می شود.
فولاد ضد زنگ نسبتا ارزان است و به راحتی به دست می آید، و آن را به یک ماده ایده آل برای تولید انبوه فلاسک ها تبدیل می کند.
فولاد ضد زنگ یک ماده مقاوم در برابر خوردگی و بادوام است که برای افرادی که دوست دارند فلاسک خود را در محیط های کمتر از ایده آل استفاده کنند مناسب است.
آلومینیوم: آلومینیوم یکی دیگر از مواد محبوب مورد استفاده در فلاسک ها و بطری های قمقمه است که از آلومینیوم آنودایز ساخته شده اند.
اگرچه آلومینیوم به اندازه فولاد ضد زنگ بادوام یا مقاوم در برابر خوردگی نیست، اما آلومینیوم سبک و ارزان است. آلومینیوم به راحتی تمیز می شود و می توان آن را براق کرد. بعلاوه، می توان آن را به اشکال و اندازه های مختلف قالب ریزی کرد.
پلاستیک: پلاستیک نوع دیگری از قمقمه است که در فلاسک برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شود. ارزان و سبک است. با این حال پلاستیک ها به اندازه فلز یا شیشه در برابر حرارت مقاوم نیستند. آنها عمدتا برای نگهداری مایعات استفاده می شوند.