لوبیا سفید ابگوشتی که موجب اشتهای زیاد کودکی شد

لوبیا سفید ابگوشتی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که نقش اساسی در سلامتی دارند. به عنوان مثال: فولات موجود در لوبیا سفید برای زنان باردار مناسب است و خوردن آن در اوایل بارداری به جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین کمک می کند.

این لوبیا همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B1 (تیامین) است. این ویتامین برای سلامت مغز و عملکرد شناختی حیاتی است.

طبیعت لوبیا سفید از نظر گرما و سرما متعادل است. مصرف آن به دلیل پروتئین باعث افزایش طول عمر در مردان و افزایش تناسب اندام و تعادل گلوکز می شود.

با وجود فواید مختلف ارائه شده، لوبیا سفید زمانی که بدون جوشاندن مناسب مصرف شود سمی است. همچنین ممکن است به دلیل مصرف لوبیا سفید نفخ یا باد شکم را تجربه کنید. بنابراین عاقلانه است که مصرف را بر اساس تناسب فردی محدود کنید.

لوبیاهای خام به دلیل سطوح بالای پروتئین سمی دارای محتوای سمیت بالایی هستند. انسان ها و همچنین حیوانات دچار مسمومیت ناشی از لوبیا شده اند.

 

علائم مسمومیت با لوبیا استفراغ و اسهال است. در برخی موارد ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان نیز داشته باشد. برای جلوگیری از اثرات منفی سمیت، باید لوبیا را یک شب یا حداقل 5 ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.

لوبیا

قبل از مصرف باید حداقل 10 دقیقه آن را خوب بجوشانید. این باعث می شود که لوبیا برای مصرف ایمن و عاری از سمیت باشد.

لوبیا نپخته یا نیمه پخته حاوی مواد ضد مغذی است. این مواد ضد مغذی با کاهش توانایی آن در جذب مواد مغذی از دستگاه گوارش ارزش غذایی لوبیا را کاهش می دهد.

اما اگر لوبیاها از قبل به درستی خیسانده و آب پز شوند، می توان این مواد ضد مغذی را از بین برد یا کاهش داد.

اگر لوبیا سفید به درستی پخته نشود، ممکن است پس از مصرف لوبیا قرمز، احساس نفخ کنید. این به دلیل وجود فیبرهای نامحلول است.

علائم دیگر عبارتند از نفخ شکم و اسهال. همچنین ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر را افزایش دهد. با پختن درست لوبیا قبل از مصرف می توان با این اثرات مقابله کرد.