پیدا شدن زغال کبابی ارزان از زیر خاک

قبل از اینکه تصمیم بگیرید چه غذایی را کباب کنید باید اصول اولیه را مرتب کنید. یک روش نورپردازی بدون خطا و کمی دانش در مورد کنترل دما، شما را برای پختن در زغال کبابی ارزان آماده می کند.

چگونه کباب زغالی خود را روشن کنیم:

حدود 30 دقیقه قبل از اینکه بخواهید بپزید، درب آن را در صورت وجود و توری پخت را بردارید. دریچه های پایه را باز کنید. کیسه زغال چوب خود را باز کرده و به صورت یک لایه روی رنده پایینی قرار دهید. 3 تا 4 آتش‌افکن را در بالا قرار دهید.

با استفاده از یک کبریت ایمنی طولانی، شعله‌های آتش را روشن کنید، سپس از انبر استفاده کنید تا زغال چوب را روی آتش‌افکن‌های روشن جمع کنید تا همه زغال‌ها را روشن کنید.

اطمینان حاصل کنید که هر دریچه روی کباب پز شما کاملا باز است و درب آن (اگر وجود دارد) بسته نیست. وسوسه نشوید که زغال‌ها را برانید یا به آن‌ها فشار دهید به آنها زمان بدهید تا کار خود را انجام دهند. سینی پخت را برگردانید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه بسوزد.

زغال

زغال‌ها زمانی آماده می‌شوند که زغال‌های «سفید داغ» داشته باشند، که به معنای پوشش خاکستر خاکستری با درخشش قرمز زیر آن است. سپس می‌توانید زغال‌ها را پهن کنید و در صورت نیاز زغال‌سنگ تازه‌تر روی آن‌ها اضافه کنید.

طرز پخت روی زغال باربیکیو دمای پخت و پز را با نزدیک کردن یا دورتر کردن غذا یا قفسه از زغال سنگ کنترل کنید. همچنین می‌توانید از دریچه‌های پایه استفاده کنید.

آنها را برای ذغال‌های بسیار داغ کاملاً باز نگه دارید یا برای حرارت کم‌تر آن‌ها را کمی ببندید. با انتقال زغال‌ها به یک طرف کباب می‌توانید دو ناحیه ایجاد کنی.

یکی که برای کباب کردن روی منبع حرارت داغ مناسب است، به‌علاوه یک منطقه پخت غیرمستقیم برای مرغ، سیب‌زمینی (با درب آن) یا هر چیزی که تمایل به کباب کردن دارد. اگر روی حرارت مستقیم قرار دهید قبل از پخته شدن بسوزانید.