کالباس مارتادلا سولیکو موجب مسمومیت مسافران پرواز مشهد شد

اگرچه کالباس مارتادلا سولیکو منشأ مشابهی با chorizo اسپانیایی دارد اما نوع مکزیکی آن کاملاً متفاوت است یعنی از این نظر که تازه فروخته می شود و از گوشت خوک آسیاب شده و نه درشت خرد شده تشکیل شده است.

تفاوت اصلی دیگر این است که کوریزو مکزیکی به جای پاپریکا دودی، رنگ قرمز قابل توجه خود را مدیون فلفل قرمز تند است. بنابراین شما می توانید روی مواد مکزیکی تازه حساب کنید که به طور قابل توجهی تند تر از پسر عموی آن است.

برای تهیه chorizo مکزیکی می توانید پیوند را به طور کامل بپزید و آن را برای مصارف مختلف برش دهید یا گوشت را از پوسته جدا کنید و مرغوبیت گوشت خوک چرخ شده را به غذاهای تخم مرغ، بوریتو، سوپ و غیره اضافه کنید.

لونگانیزا: این سوسیس پخته شده و خشک شده گوشت خوک در کشورهای اسپانیایی زبان به عنوان میان وعده، پیش غذا یا گوشت ساندویچ محبوب است.

با این حال طعم آن کاملاً به منطقه ای که در آن ساخته شده است بستگی دارد. در سراسر تخته، شما می توانید انتظار یک سوسیس بلند و نازک را داشته باشید که با ترکیبی از گوشت خوک و گیاهان ریز خرد شده درست شده باشد اما شیطان در جزئیات است زیرا ترکیب خاص سبزی و چاشنی استفاده شده تأثیر قابل توجهی بر طعم سوسیس دارد.

کالباس

به عنوان مثال: لونگانیزا از آرژانتین و اروگوئه دارای طعم و عطر شیرین دانه انیسون است، در حالی که لونگانیزای اسپانیایی کمی بیشتر از فلفل سیاه و جوز هندی است. اما مطمئن باشید، مهم نیست که کدام نوع را انتخاب کنید، همه انواع لونگانیزا لعنتی خوشمزه هستند.

سوسیس خونی: در بریتانیا به پودینگ سیاه، در فرانسه به بودین و در کشورهای اسپانیایی زبان مورسیلا می‌گویند اما در اینجا به آن‌ها می‌گوییم که آن‌ها را می‌بینیم و سوسیس خونی، همانطور که از نامش پیداست سوسیس ساخته شده با خون است.

جدا از این ماده نه چندان محرمانه، سوسیس خونی شامل گوشت چرخ کرده یا گوشت خوک چاشنی شده است که اغلب با پودر سوخاری و پیاز مخلوط می شود.

این نوع سوسیس از قدیم الایام وجود داشته است (یعنی از زمانی که مردم متوجه شدند که خون یک عامل اتصال دهنده بسیار مؤثر است) و اگر آنقدر بدجنس نیستید که آن را امتحان کنید، خواهید فهمید که چرا این سوسیس مقاومت کرده است.