کوکیهای چیپسی شکلاتی و کلوچه فومن کیلویی یکی از محبوبترین شیرینیهای کلاسیک و قدیمی است. بسته به طرز تهیه و موادی که استفاده می کنید، می توانند نرم و جویدنی یا ترد و ترد باشند. در هر صورت، آنها کاملاً خوشمزه هستند.
کوکی های نان کوتاه: کوکیهای نان کوتاه با مقدار زیادی کره یا شیرینی درست میشوند که به آنها «کوتاه» میگویند. به دلیل مقدار کم آرد و شکر، بافتی کلاسیک ترد و لطیف دارند.
کوکی های ماکارونی: ماکارون ها کوکی هایی بر پایه مرنگ هستند که با آرد بادام، سفیده تخم مرغ و پودر قند با خامه گاناش در وسط تهیه می شوند. پوسته کوکی دارای یک پوسته خارجی ظریف است که یک بافت مرنگ جویدنی در داخل آن قرار دارد.
کوکی های ماکارونی: ماکارون کاملاً متفاوت از ماکارون است، ماکارون بر پایه نارگیل با بافت متراکم و تودهای شیرین و جویدنی است. حتی برخی از ماکارون ها را برای لذت بیشتر در شکلات فرو می کنند.
کوکی بیسکوتی: Biscotti در واقع به معنای “دوبار پخته” است و کوکی در واقع دو بار پخته می شود و در نتیجه بافت سفت و ترد آن ایجاد می شود.
کلوچه فومن در طیف گسترده ای از طعم ها و چاشنی ها، از بادام ساده گرفته تا شکلات دوبل و خیلی چیزهای دیگر وجود دارند.
کلوچه های شکری: کوکیهای شکری و کلوچه فومن که با مواد اولیه مانند شکر، آرد، کره و وانیل درست میشوند، آسان هستند و بسیار محبوب هستند. آنها معمولاً با باز کردن خمیر و شکل دادن به آنها قبل از تزئین با مایه کیک، پاشیدن یا شکر رنگی درست می شوند.
کلوچه کشمشی با آرد جو: کشمش بلغور جو دوسر نوعی کلوچه فومن قطره ای است. همانطور که از نامش پیداست، با جو دوسر درست می شود و حاوی کشمش و شکر قهوه ای است. بسته به موادی که استفاده می کنید و مدت زمان پخت آنها می توانند ترد و ترد یا جویدنی باشند.
کلوچه زنجبیلی: کوکیهای شیرینی زنجبیلی و کلوچه فومن بهترین کوکی تعطیلات هستند. آنها با ادویه های فراوان، از جمله دارچین، زنجبیل، جوز هندی و ملاس ساخته می شوند و با وردنه کردن خمیر و برش به شکل درست می شوند.
Snickerdoodles با کره، شکر و آرد با خامه تارتار و جوش شیرین به خمیر اضافه می شود تا کمی پف کند. آنها با سطح ترک خورده خود که با دارچین و شکر پوشانده شده است شناخته می شوند.
کوکی های فورچون: کوکیهای فورچون بیشتر به عنوان نوعی کوکی شناخته میشوند که همراه با غذای چینی ارائه میشود. آنها با آرد، شکر، وانیل و فقط کمی روغن کنجد درست می شوند و در حالی که خمیر هنوز از فر گرم است به شکل هلالی کلاسیک خود در می آیند.