در حقیقت آلو بخارا قرمز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که با مهار فعالیت رادیکال های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو می تواند از انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه و کبد جلوگیری کند. مطالعات بیشتری در مورد خواص ضد سرطانی آلو خشک مورد نیاز است.
آلو بخارا و سلامت استخوان بدن انسان برای رشد و توسعه ساختار استخوانی سالم به مواد مغذی، نمک و مواد معدنی نیاز دارد. آلو خشک می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های مختلف استخوانی را کاهش دهد.
وقتی کلسیم و مواد معدنی کافی در جریان خون وجود ندارد، بدن کلسیم را از استخوانهای شما میگیرد که اسکلت را ضعیف میکند و آن را مستعد شکستگی میکند.
مصرف آلو بخارا کلسیم و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کند. مطالعات متعدد آلو خشک را با سلامت استخوان ها، به ویژه در دوران یائسگی، مرتبط کرده اند.
این به این دلیل است که آلو بخارا منبع غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها است که به جلوگیری از تخریب استخوان کمک می کند و محتوای بور آن نقش مهمی در حفظ تراکم استخوان ایفا می کند.
آلو همچنین می تواند به جلوگیری از پوکی استخوان در زنان یائسه به دلیل محتوای غنی از فلاونوئیدها مانند اسید کافئیک و روتنیم کمک کند.
پتاسیم موجود در آلو بخارا برای سلامت استخوان، افزایش تراکم استخوان – به ویژه در سنین بالا و جلوگیری از تحلیل استخوان به دلیل کمبود هورمون تخمدان مفید است.
میوه های خشک، به ویژه آلو بخارا، سرشار از فیبر هستند که برای هضم غذا مفید است و می تواند کلسترول را کاهش دهد. مولکول های چربی با مولکول های فیبر متصل می شوند و از طریق دستگاه گوارش از بدن دفع می شوند.
این فرآیند می تواند سطح کلسترول را در بدن بهبود بخشد. از مزایای سلامتی آلو بخارا می توان به کاهش خطر تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی مانند سکته مغزی و حمله قلبی اشاره کرد.
آلو بخارا حاوی پتاسیم است که از لخته شدن خون و تشکیل پلاک در رگ های خونی جلوگیری می کند و خطر بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری های قلبی و تصلب شرایین را کاهش می دهد.
فیبر موجود در آلو بخارا همچنین به کاهش کلسترول کمک می کند و ویتامین B6 موجود در آن با جلوگیری از افزایش سطح هموسیستئین در بدن، خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.