تولید کنندگان رشته سوپ ورمیشل در تهران با استفاده از بهترین آرد سعی کرده اند محصولی بی نظیر و خوش طعمی را تولید و روانه بازارها کنند. امروزه کمتر خانواده ایی دیده می شود که از این محصول استفاده نکند به خاطر همین مرغوبیت آن بسیار اهمیت کرد.
تولید انبوه رشته آش با کیفیت
تولید انبوه رشته آش با کیفیت توسط تولید کنندگان مختلفی انجام می شود. رشته آشی همان طور که از نامش پیداست برای تهیه آش رشته از آن استفاده می کنند. این ماده غذایی در گذشته به صورت سنتی تهیه می شده اما امروزه در کارخانه های مختلفی به روش صنعتی تولید می شود. رشته از خمیر آرد گندم بدست می آید و برای تهیه این خمیر از آرد، آب و نمک استفاده می کنند و سپس با دستگاه های دستی کوچک این رشته ها را به صورت نازک و دراز در می آوردند و سپس روی این رشته ها آرد می ریختند تا به هم نچسبند و در مکانی آن ها را آویزان می کرده اند تا خشک شوند. این محصول را می توان هم بدون نمک هم با نمک تهیه کرد که این بسته به ذائقه و سلیقه فرد دارد. بعد از خشک شدن رشته پلویی فله می توان در پخت آش رشته از آن ها استفاده کرد.
برای تولید این ماده غذایی به روش صنعتی به جای استفاده از دستگاه های دستی کوچک از دستگاه های بزرگ و پیشرفته استفاده می کنند. استفاده از این دستگاه ها می تواند سرعت تولید را افزایش دهد. برای خشک کردن رشته آشی صنعتی باید رشته ها را داخل دستگاه های خشک کن قرار داد و پس از خشک شدن رشته ها باید آن ها را در بسته بندی های متنوعی قرار داد و روانه بازارها کرد. برخی از تولید کنندگان این محصول از نمک در تولیدات خود استفاده نمی کنند تا افرادی که فشار خون بالا و بیماری قلبی دارند هم بتوانند از آش رشته که غذایی بسیار مقوی است استفاده کنند.
یکی از سنتی ترین غذایی ما ایرانیان آش رشته است و معمولا خانواده ها این غذای خوش طعم و خوشمزه را در کنار همه اعضای خانواده تهیه و میل می کنند. یکی از مواد اولیه و ضروری برای تهیه این غذا رشته می باشد و بدون این محصول تهیه آش امکان پذیر نیست به خاطر همین بازار فروش این محصول بسیار پر رونق می باشد و کسانی که به تولید و فروش این محصول مشغول اند می توانند در آمد بالایی را کسب کنند.
خوردن آش رشته در ایام تعطیل مانند روز سیزده بدر این سنت دیرینه است و تمام ایرانیان به خوردن این غذا علاقه مند می باشند به همین دلیل وارد شدن به این کسب کار می تواند سود آور باشد چون این محصول همیشه مشتریان خود را دارد و محصول روی دست تولید کننده و فروشنده نمی ماند علیالخصوص اگر محصول مرغوب و با کیفیت باشد.
صادرات رشته آش به عراق
صادرات رشته آش به عراق توسط تولید کنندگان و شرکت های بازرگانی با بهترین کیفیت انجام می شود. یک رشته آشی با کیفیت باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- رشته ها باید تا حد امکان صاف و یکنواخت باشند.
- طول آن ها حداقل ۱۵ سانتی متر باشند.
- فاقد هر گونه لک و مواد خارجی باشند.
- رنگ رشته آشی باید سفید مایل به رنگ کرم باشد. رنگ این رشته آش عالی محصول بستگی به نوع آرد استفاده شده در آن دارد.
- رشته باید بوی طبیعی آرد و خمیر آن را بدهد.
- مزه و بوی ترشیدگی نداشته باشد.
- کپک زده نباشد.
- مانده نباشد و بوی غیر طبیعی ندهد.
برای بسته بندی این محصول در کارخانه باید از جعبه های مقوایی با پوشش سفید که مخصوص بسته بندی مواد غذایی می باشد استفاده کرد. بر روی بسته بندی باید موارد زیر روی جعبه درج شده باشد:
- نام و نوع فرآورده
- مواد اولیه محصول
- نام و نشانی کامل تولید کننده
- وزن خالص محصول
- پروانه ساخت و کد بهداشتی از وزارت بهداشت روی بسته بندی درج شده باشد.
- تاریخ تولید و انقضاء داشته باشد.
- شرایط نگهداری روی بسته بندی درج شده باشد.