آنها 289 کالری و 1.6 گرم پروتئین دارند. خرمای کبکاب مشکین نسبت خوبی فیبر دارد که کمتر از 8.70 گرم نیست. غذاهای غنی از فیبر به انتقال بهتر روده و بهبود هضم کمک می کنند.
خرما علاوه بر مواد مغذی فوق دارای 5.6 گرم ویتامین A، 3 میلی گرم ویتامین C، کلسیم، 63 میلی گرم و 1.90 میلی گرم آهن است.
این میوه ها حاوی مقدار زیادی کلسیم هستند. آنها بسیار خوب نگهداری می شوند و حمل و نقل آسانی دارند، به همین دلیل است که جایگزین خوبی برای مصرف روزانه کلسیم هستند.
مصرف کلسیم در طول زندگی برای جلوگیری از پوکی استخوان مهم است . خرما همچنین حاوی مواد معدنی دیگری مانند مس، سلنیوم یا منیزیم است که همگی برای رشد و تقویت استخوان ها مهم هستند.
خرما حاوی گوگرد ارگانیک است، عنصر کمیاب در غذا، اما فواید زیادی دارد. از جمله آنها کاهش واکنش های آلرژیک فصلی است.
بر اساس یک مطالعه در سال 2002، ترکیبات آلی گوگرد ممکن است تأثیر مثبتی بر افرادی که به رینیت آلرژیک موقت مبتلا هستند، داشته باشد، آلرژی که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد.
این میوه ها به دلیل داشتن ویتامین های گروه B مانند B3 برای تسکین علائم خماری نیز استفاده می شوند. می توان آنها را مستقیماً خورد یا چند ساعت در آب داغ گذاشت و سپس نتیجه را نوشید.
اگر کمبود آهن وجود داشته باشد، اغلب ضعف مویرگی رخ می دهد. این میوه های درختان خرما آهن را تامین می کنند و گردش خون را در پوست سر تقویت می کنند، به همین دلیل به جلوگیری از ریزش مو کمک می کنند.
اگرچه خرما یک میوه پاییزی است، اما خوشبختانه در هر زمانی از سال می توانیم از آن لذت ببریم. همچنین در تابستان و توصیه می کنیم به صورت دوره ای مصرف کنید.
این یک میوه بسیار غنی است که می توانید آن را فقط به عنوان یک ماده در یک آماده سازی بخورید ، اما مهمتر از همه به دلیل فوایدی که برای سلامتی دارد.
و این است که حتی اگر آن را باور نکنید، خرما دارای خواص بسیاری است که می تواند وضعیت سلامتی شما را بهبود بخشد.
خوردن خرما به صورت کنترل شده راه خوبی برای مراقبت از قلب و سیستم گردش خون است. به عنوان مثال، یکی از قابل توجه ترین خواص خرما، توانایی کاهش سطح کلسترول خون به دلیل فیبر بسیار زیاد آن است.