در واقع، از نقطه نظر فیزیکی، مفهوم گرمایش دی الکتریک را می توان برای همه فرکانس ها از فرکانس های بالا تا IR اعمال کرد.
با این حال، از نقطه نظر عملی، اصطلاح گرمایش دی الکتریک برای فرکانس های بین 1 تا 100 مگاهرتز در نظر گرفته شده است، در حالی که گرمایش مگاوات بین 300 مگاهرتز و 300 گیگاهرتز است [84].
در طول خشک کردن سبزی خشک خانگی مگاوات محصول با محتوای رطوبت بالا، چگالی انرژی جذب شده بالا منجر به افزایش سریع دما و تبخیر آنی در داخل محصول می شود [65].
فشار داخلی افزایش می یابد و دفع آب مایع به سمت سطح رخ می دهد [84]. این پدیده توسط بسیاری از نویسندگان در مورد محصولات مختلف (پنبه، چوب، برش های پرتقال، سیب، هویج و غیره) مشاهده شده است.
این خروج آب بر خلاف آنچه در سبزیجات خشک شده خشک کردن معمولی مشاهده می شود، پدیده پوسته شدن و قهوه ای شدن سطح را محدود می کند. این همچنین منجر به سرعت خشک شدن بالا می شود که منجر به کاهش قابل توجهی در زمان خشک شدن می شود.
حتی اگر سرعت سبزی خشک شده معطر همیشه سریعتر از خشک کردن با هوای گرم باشد، بازده خشک کردن به دلیل اشباع سریع هوا که دمای آن نسبتاً پایین است در سطح محصول محدود می شود.
به همین دلیل، مایکروویوها به طور کلی با هوای گرم برای بهبود انتقال آب در سطح محصول همراه هستند.
در این مرحله دو نکته اساسی که سبزی خشک ریحان کردن دی الکتریک را از خشک کردن هوای داغ متمایز می کند باید ذکر شود: (1) در هنگام خشک کردن همرفتی با هوای داغ، دمای سطح محصول تا رسیدن به دمای هوا در پایان خشک کردن تغییر می کند و ارزش آن را دارد.
- منابع:
- تبلیغات: