ما معتقدیم که کیوی تالش در روسیه باید برای همه رایگان باشد و برای امکانپذیر کردن آن بر تبلیغات تکیه میکنیم. ارائه تجربیات معتبری که توسط پزشکان و سایر متخصصان سلامت و تندرستی بررسی میشود گران است اما خدمات ارزشمندی است.
ما دادههای شخصی شما را جمعآوری و پردازش میکنیم تا تجربهای مرتبط ارائه کنیم و از کسبوکارمان حمایت کنیم بنابراین از شما میخواهیم که با ما همکاری کنید.
برای توصیف ویژگی های تغذیه ای و سلامتی کیوی و مزایای مربوط به بهبود وضعیت تغذیه، سلامت گوارشی، ایمنی و متابولیک.
این بررسی شامل تاریخچه مختصری از انواع سبز و طلایی کیوی از یک کنجکاوی زینتی از چین در قرن نوزدهم تا محصولی با اهمیت اقتصادی بینالمللی در قرن بیست و یکم است.
داده های مقایسه ای در مورد ترکیب غذایی آنها به ویژه مقدار زیاد و متمایز ویتامین C و به روز رسانی در مورد آخرین شواهد علمی موجود از مطالعات انسانی به خوبی طراحی شده و اجرا شده در مورد اثرات فیزیولوژیکی مفید متعددی است.
فواید گوارشی کیوی برای افراد سالم و همچنین برای کسانی که یبوست و سایر اختلالات گوارشی دارند از جمله علائم سندرم روده تحریک پذیر بسیار جالب توجه است.
مکانیسم های اثر پشت اثرات دستگاه گوارش، مانند تغییر در قوام مدفوع (مدفوع)، کاهش زمان انتقال و کاهش ناراحتی شکمی، به ظرفیت نگهداری آب فیبر کیوی، تغییرات مطلوب در جامعه میکروبی کولون انسان و متابولیت های اولیه مربوط می شود.
همچنین آنزیم پروتئولیتیک طبیعی موجود در اکتینیدین، که به هضم پروتئین در معده و روده کوچک کمک می کند.
اثرات کیوی بر نشانگرهای متابولیک بیماری های قلبی عروقی و دیابت نیز مورد بررسی قرار گرفته است، از جمله مطالعات بر روی تعادل گلوکز و انسولین، حفظ وزن بدن و هموستاز انرژی.
بدن انسان پس از خوردن میوه کیوی ظرفیت هضم پپسین را افزایش داده و جذب پروتئین در روده کوچک را سرعت می بخشد.