غذاهای کنسرو شده مخصوصا کنسرو خوراک بادمجان تقریباً در رژیم غذایی همه افراد گنجانده شده است. آنها را می توان بلافاصله و بدون پردازش اضافی در مواد غذایی استفاده کرد.
در ابتدا، آنها به عنوان یک محصول استراتژیک برای نیازهای ارتش، کمپین ها و منابع غذایی طولانی مدت توسعه یافتند. غذاهای کنسرو شده را می توان برای مدت طولانی نگهداری کرد، آنها کالری و مواد مغذی بالایی دارند.
کنسروها به ماهی، گوشت، لبنیات، میوه و سبزیجات تقسیم می شوند. اکنون اغلب و برای استفاده روزانه خریداری می شود.
اگر به محصولات تازه دسترسی دارید، از مصرف هر روز غذاهای کنسرو شده منع می شود. به منظور نگهداری محتویات بانک برای مدت زمان بسیار طولانی، حفاظت شامل عملیات حرارتی در دماهای بالا است. در این فرآیند، باکتری های مضر مختلف از بین می روند، اما مواد مفید نیز از بین می روند.
در بیشتر موارد، یک محصول کنسرو شده حاوی فواید سلامت کمتری نسبت به یک محصول تازه است، اما یک استثنا وجود دارد – سبزیجات. ثابت شده است که آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن و بتاکاروتن خواص آنها را در هنگام عقیم سازی افزایش می دهند.
آنها به تعداد زیاد در شیشه های گوجه فرنگی، هویج، کدو تنبل، بادمجان و سایر سبزیجات نارنجی و قرمز یافت می شوند. خوردن آنها می تواند از بدن در برابر سرطان محافظت کند و پیری را کند کند. همچنین توصیه نمی شود که اغلب سبزیجات کنسرو شده را به رژیم غذایی اضافه کنید.
خواص مفید در سایر غذاهای کنسرو شده است:
بادمجان این محصول حاوی روی، کلسیم، سلنیوم، فسفر، ویتامین های B و D است. این عناصر کمیاب تاثیر مفیدی بر سیستم عصبی و قلبی عروقی دارند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.
بادمجان حاوی مقدار زیادی پروتئین است. ماهی تن به ویژه از این نظر مفید است – پروتئین آن 95٪ جذب می شود. مزیت کنسروهای خوراک بادمجان کلسیم بالای آنهاست.
این ترکیب معمولاً شامل استخوان های آسیاب شده یا نرم شده است که منبع مستقیم این عنصر کمیاب هستند. متخصصان تغذیه توصیه می کنند بادمجان را در آب خودش، بدون طعم دهنده، رب گوجه فرنگی و روغن نباتی بخرید. بیشترین سود را برای بدن دارد.
گوشت. در مقایسه با غذاهای گوشتی تازه، غذاهای کنسرو شده به طور قابل توجهی از نظر محتوای مواد معدنی پایین تر است. اما پروتئین، کلسیم و منیزیم در آنها باقی می ماند.
چنین غذاهای کنسرو شده دارای محتوای کالری بالایی است که در بسیاری از موقعیت های شدید یک استدلال سنگین است. این ترکیب مستقیماً بر مزایا و مضرات محصولات گوشتی تأثیر می گذارد.