در حیقیت قیسی امروز حاوی مقدار زیادی آهن است که در درمان کم خونی موثر است. کم خونی اساساً کمبود آهن است و می تواند منجر به ضعف عمومی، خستگی، سبکی سر و عملکرد ضعیف متابولیک شود. بدون گلبول های قرمز، بدن نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت کند.
ممکن است استخوان سالم را تقویت کند: قیسی حاوی مواد ارزشمندی مانند کلسیم، فسفر، منگنز، آهن و مس است. این مواد برای سلامت و رشد استخوان ها ضروری هستند.
بنابراین خوردن این میوه خوشمزه باعث می شود که استخوان های سالمی داشته باشید و از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری کنید.
مرطوب کننده پوست: ویتامینهای C و A موجود در قیسی به عنوان مرطوبکنندههای طبیعی پوست شناخته میشوند که میتوانند روی دستها و صورت استفاده شوند.
روغن هسته زردآلو به دلیل منبع بالای اسیدهای چرب و ویتامین A برای آبرسانی به پوست نیز عالی است. بنابراین میتوان از آن به عنوان مرطوبکننده برای درمان پوست خشک استفاده کرد.
کمک به کاهش وزن: قیسی میوه ای کم کالری و پر فیبر است که به احساس سیری و عملکرد بهتر معده کمک می کند. چهل گرم قبسی حاوی 10 گرم فیبر است.
فیبر به آرامی توسط بدن هضم می شود و بنابراین از پرخوری جلوگیری می کند و باعث کاهش وزن می شود. بنابراین، می تواند بخش خوبی از هر برنامه کاهش وزن و رژیم غذایی باشد.
بنابراین اگر می خواهید با یک رژیم غذایی سالم وزن کم کنید، باید قیسی را در سبد غذایی خود قرار دهید. خوردن روزانه چند عدد از این میوههای خشک، مواد مغذی ضروری بدن را تامین میکند و شما را در سفر کاهش وزن همراهی میکند.
مصرف قیسی باعث هضم غذا و جلوگیری از یبوست می شود. قیسی سرشار از پکتین و سلولز است که به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و با افزایش حرکات روده، مدفوع را نرم می کند.
قیسی همچنین مقدار فیبر غذایی را افزایش می دهند و حرکت مواد زائد را از طریق روده بزرگ تسریع می کنند. یکی از فواید خوردن قیسی کاهش حرکات روده است.
قیسی یک درمان طبیعی برای یبوست است. یبوست یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی است که می تواند هر فردی را درگیر کند.
با این حال به طور کلی برای رفع یبوست نیازی به مراجعه به پزشک ندارید. خوردن چند قیسی ممکن است تمام چیزی باشد که نیاز دارید.