بیش از 53 درصد بادام زمینی خام با غلاف توسط سهم روغن اشغال شده است که به صراحت از بالاترین میزان چربی محصول صحبت می کند.
بنابراین، استفاده از یک محصول با چنین مقدار چربی باید به شدت دوز شود. هنجار استاندارد آجیل برای یک فرد سالم 20 گرم به هر شکلی است.
دوز توصیه شده کمی از بادام زمینی نشان می دهد که بهتر است محصول را ترکیب کنید: با شیرینی، سالاد، سس.
بادام زمینی خام توسط عاشقان واقعی مصرف می شود، بیشتر آجیل ها مانند ایالت های جنوبی ایالات متحده آمریکا و انگلیس، بو داده یا آب پز می شوند.
بادام زمینی بو داده نه تنها دسته گل طعم خود را روشن تر نشان می دهد، بلکه آفلاتوکسین ها را خنثی می کند ترکیبات سمی آلی.
محصولات رایج بادام زمینی: شیر، آرد، موارد منع مصرف کمتری نسبت به آجیل خام دارند زیرا به عنوان مواد اولیه برای پخت و پز استفاده می شوند.
بادام زمینی نیز مانند تمام مغزها، غذای غنی از پروتئین است و به همین دلیل برای افراد و حتی بیشتر برای افراد بیمار و ضعیف بسیار مفید است.
بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان است موادی که با رادیکال های آزاد خطرناک مبارزه می کنند. بادام زمینی سرشار از اسیدهای آمینه سازنده سلول های جدید، ویتامین ها – E، B3، PP است که در فرآیندهای متابولیک سیستم ایمنی نقش دارد.
عناصر کمیاب: فسفر، کلسیم، آهن، روی، مس، منگنز موجود در بادام زمینی واکنش های شیمیایی حیاتی را در بدن فعال می کنند.
بادام زمینی یک محصول فوق العاده سالم و خوشمزه است که هیچ منع مصرف مطلقی ندارد، به جز آلرژی. به دلیل ترکیبات شیمیایی غنی و اشباع شده، بادام زمینی باید در بیماران مبتلا به آرتریت، دیابت، نقرس با احتیاط مصرف شود.
فقط باید سخنان پاراسلسوس بزرگ را به خاطر بسپاریم که حتی «سم در دوزهای کم هم داروست» یعنی رعایت اعتدال معقول در استفاده از این محصول خوشمزه باستانی.