ساده ترین مواد ممکن است بهترین نتیجه را از نظر قوام و ثبات داشته باشند. سس شکلات هرشیز و خامه غلیظ این کار را انجام می دهند.
با این حال برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند مواد بیشتری مانند وانیل و نیم و نیم به دستور غذا اضافه کنند. برخی ممکن است خامه را با مقداری خامه فرم گرفته مایع یا شیر کامل و کره جایگزین کنند.
همه اینها قابل قبول هستند زیرا دستور غذا فقط یک راهنما است و نحوه اجرای آن به خودی خود یک هنر است.
دستور العمل ها باید عملی باشند. و هر چه کوتاه تر و ساده تر بهتر است.
شکلات سفید: برای طعم بهتر از شکلات با کیفیت استفاده کنید. چیپس های شکلات سفید یا سکه هایی مانند شکلات سفید سفارت ما 33% ذوب یکنواخت شکلات را برای شما آسان تر می کند.
توصیه می کنیم از چیپس های شکلاتی با کیفیت پایین خودداری کنید. تثبیت کننده آنها ممکن است نرمی سس را کاهش دهد.
کرم سنگین: کرم سنگین بیشترین میزان چربی را دارد. بنابراین، آسان تر است که آن را به ضخامت مورد نظر سس برسانید و تمام نیازهای سوسیس خود را برآورده کنید.
با این حال بدون خامه غلیظ، می توانید از هر شکل دیگری از لبنیات برای تهیه سس شکلات سفید استفاده کنید. تفاوت در بافت سس نهایی خواهد بود.
مواد را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید. نسبت استاندارد مخلوط شکلات به خامه باید 2:1 باشد.
برای سس غلیظ تر، شکلات بیشتری اضافه کنید. به همین ترتیب، شکلات را کم کنید و لبنیات بیشتری اضافه کنید تا سس رقیق تر و قابل ریختن بیشتری داشته باشید.
ابتدا چیپس یا سکه های شکلات سفید و خامه را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید.
سپس، شکلات سفید خود را به مدت 30 ثانیه با قدرت 50 درصد در مایکروویو ذوب کنید.
کاسه را از مایکروویو خارج کرده و مخلوط شکلات را کاملا با همزن بزنید.
مخلوط را دوباره به مدت 25 ثانیه در همان سطح قدرت در مایکروویو قرار دهید.
سه مرحله آخر را تا زمانی که شکلات کاملا آب شود ادامه دهید. سپس، آنقدر هم بزنید تا یکدست و کاملا مخلوط شوند.
بعد از اینکه کاملا ذوب و مخلوط شد، اجازه دهید سس شما کمی خنک شود.
سس شکلات سفید شما آماده استفاده است! آن را روی بستنی مورد علاقه خود بریزید یا آن را به یک فنجان قهوه داغ اضافه کنید.
یا می توانید سس شکلات سفید خود را حداقل دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک شود. این باعث می شود که دهان غنی تر و قوام ضخیم تر شود.